Kotivinkki

Juurestimbaali

0
0

Juurestimbaali

Teksti Kotivinkki
Kuvat A-lehtien kuva-arkisto
Tulosta
Mainos

Ainekset

  • 500 gporkkanoita
  • 200 gpalsternakkaa
  • vettä
  • suolaa
  • tuoretta inkivääriä
  • ½ dlkorppujauhoja
  • ¼ dlperunajauhoja
  • 3luomukananmunaa
  • ½ prkranskankermaa
  • ½ ruukkuatuoretta rakuunaa
  • 1 tlsuolaa
  • 1 rklhasselpähkinärouhetta koristeluun
  • rasvaa vuoan voiteluun

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

1. Kuori ja paloittele porkkanat ja palsternakka. Keitä ne suolalla maustetussa vedessä kypsiksi.

2. Kuori ja raasta inkivääri. Soseuta porkkanat ja palsternakka. Lisää soseeseen korppu- ja perunajauhot, kananmunat, ranskankerma, inkivääri sekä mausteet.

3. Voitele kakku- tai leipävuoka ja kaada massa vuokaan. Tasoita pinta.

4. Aseta vuoka uunipellille ja laita pellille vettä noin kolmasosa vuoan korkeudesta.

5. Kypsennä timbaalia uunin keskiritilätasolla 175 asteessa noin tunnista puoleentoista tuntiin, kunnes se on kiinteää.

6. Jäädytä timbaali ja kumoa tarjoiluastialle. Koristele timbaali pähkinärouheella.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä