Maku

Juureskeitto

30 min
{
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
GL
MA
MU
3.9
0
Julkaistu 17.5.2010


Reseptin ainekset (4 annosta)

  • 1 kplporkkanaa
  • 150 gbataattia
  • 200 glanttua
  • 1/2 kpljuuriselleriä
  • 1 kplpalsternakkaa
  • 1 kplsipulia
  • 10 dlvettä
  • 1/2 tlsuolaa
  • 1/2 tltimjamia
  • 1 kplkasvisliemikuutiota
  • 1/4 tlmustapippuria
  • 200 gkeittokinkkua
Tulosta

Kuori juurekset ja leikkaa ne ohuiksi suikaleiksi. Hienonna sipuli. Kiehauta vesi. Lisää suola, timjami, liemikuutio sekä kasvikset. Keitä, kunnes kasvikset ovat kypsiä. Lisää juureskeittoon halutessasi lopuksi suikaloitu keittokinkku. Tarjoa juureskeiton lisänä tuoretta ruisleipää. ●Keittojuures- ja vihannespakasteita käyttämällä säästät kasvisten pilkkomisajan, ja keitto valmistuu tosi nopsaan.

Kommentoi »