Juhlavat ruislastut
1 h
{
Aktiivinen
1 h Passiivinen
Kun lohi-tuorejuustotäyte, avokado-kalkkunatäyte sekä tulinen tofutäyte löytävät tiensä rapsakan ruislastun päälle, ovat täydelliset ja juhlavat sormisyötävät valmiit!
3.8
Kuvat
Julkaistu 21.4.2011

Juhlavat ruislastut
Reseptin ainekset (60 kpl)
- 300 gruislastuja
Tuorejuustotäyte
- 200 gtuorejuustoa (ruohosipuli)
- 1/2 dlranskankermaa (rasvaa 15-18 %)
- 100 gkylmäsavustettua kirjolohta
- 4 rkltuoretta tilliä
Avokado-kalkkunatäyte
- 2 kplavokadoa
- 1 rkllimettimehua
- 1/2 kplsipulia
- 1 kplvalkosipulinkynttä
- 100 gkalkkunaleikkelettä
- 1/2 tlmustapippuria
Tofutäyte
- 1/2 kpltuoretta chiliä
- 300 gtofua (pehmeää)
- 1 dlhasselpähkinöitä (rouhittuna)
- 2 rklhunajaa
- 1/4 tlchilijauhetta
Valmista tuorejuustotäyte. Notkista juusto ranskankermalla. Pursota täytettä ruislastulle. Koristele juhlavat ruislastut kylmäsavulohipaloilla ja tillillä.
Valmista avokado-kalkkunatäyte. Soseuta avokadon malto. Purista päälle limettimehua. Hienonna sipulit ja leikkeleet. Sekoita ainekset keskenään. Levitä seosta ruislastuille. Rouhaise koristeeksi mustapippuria.
Valmista tofutäyte. Halkaise chili ja poista siemenet. Hienonna chili. Sekoita kaikki ainekset keskenään. Levitä seosta ruislastuille. Juhlavat ruislastut saat koristelemalla chilijauheella ja chiliviipaleilla.