Kotivinkki

Joulun omenainen jälkiruoka

0
0

Perinteiset uuniomenat muuttuvat gourmet-jälkkäriksi, kun kuorrutat ne mantelilla ja tarjoat riisivaahdon ja karpalokastikkeen kera. 
Tulosta
Teksti Kotivinkki
Kuvat A-lehtien kuva-arkisto

Ainekset (6 annosta)

  • 6pientä omenaa
  • kanelia maun mukaan
  • voita

Mantelikuorrutus

  • 50 gmargariinia
  • 1 ½ rklvehnäjauhoja
  • 1 dlsokeria
  • 2 rklmaitoa
  • 50 gmantelilastuja

Riisivaahto

  • 1 dlpuuroriisiä
  • 2 dlvettä
  • 4 dlkulutusmaitoa
  • ½ dlsokeria
  • 1 tlvaniljasokeria
  • 1 ½–2 dlvaahdotettua kuohukermaa

Karpalokastike

  • 1 pspakastekarpaloita (200 g)
  • 5 rklvaaleaa siirappia

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN
MITÄ PIDIT?
0