Maku

Joulumousse

5
0

Joulumousse

Samppanjamarmeladilla maustettu ja Budapest-kermavaahdolla kuorrutettu joulumousse on herkullinen joulun jälkiruoka.
Teksti Tyrniä ja tyrskyjä
Kuvat Tyrniä ja tyrskyjä
Tulosta
Mainos

Ainekset (2 kpl)

  • 2 dlkermaa
  • 200 gmascarponea
  • 3 rklsamppanjamarmeladia
  • 6 kplBudapest-konvehtia

Lisäksi

  • Sokeria maun mukaan. Suklaarouhetta koristeeksi.

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

Vatkataan kerma vaahdoksi. Otetaan puolet kermavaahdosta ja lisätään siihen mascarpone sekä marmeladi. Tarkistetaan maku ja lisätään sopivasti sokeria. Murskataan konvehdit haarukalla ja sekoitetaan toiseen puoleen kermavaahtoa. Tarkistetaan maku ja halutessa voi lisätä sokeria. Laitetaan marmeladivaahto tarjoilukulhoihin ja lisätään päälle Budapest-vaahto, koristellaan suklaarouheella. 

MITÄ PIDIT?
5
Katso myös nämä