Teksti
Kuvat
Julkaistu: 10.5.2008

Jogurtti-raparperimalja
Reseptin ainekset (6 annosta)
- 1 rklmargariinia (rasvaa 60 %)
- 1/4 tlkardemummaa
- 1/4 tlkanelia
- 1/4 dlfariinisokeria
- 1 dlruishiutaleita
- 350 graparperia (soseena)
- 2 dlvaniljajogurttia
Sulata margariini paistinpannulla ja lisää mausteet hetkeksi rasvaan kiehumaan, varo polttamasta. Lisää pannuun sokeri ja ruishiutaleet. Anna paahtua, kunnes hiutaleisiin tulee hieman väriä. Kaada hiutaleseos jäähtymään hetkeksi lautaselle.
Annostele pieniin laseihin tai jälkiruokakulhoihin kerroksittain raparperisosetta, vaniljajogurttia ja rapeaa ruishiutaleseosta. Tarjoile jogurtti-raparperimaljat heti.