
Jauhelihapihvit uunissa valmistetaan näin:
Kuori ja lohko palsternakat. Levitä ne leivinpaperoidulle uunipellille. Valele päälle öljy ja mausta suolalla ja pippurilla. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla 15 minuuttia.
Yhdistä kulhossa kaikki jauhelihapihvien ainekset, aprikooseja ja fetaa lukuun ottamatta. Vaivaa tasaiseksi massaksi ja anna turvota hetken aikaa.
Muotoile massasta jauhelihapihvejä kostutetuin käsin. Paina jauhelihapihvien keskelle syvennys ja lisää siihen aprikooseja ja fetaa. Ummista täyte peittoon. Taputtele jauhelihapihvit hieman litteämmiksi.
Ota palsternakkapelti pois uunista. Siirrä palsternakat pellin toiselle puolelle. Nosta niiden viereen jauhelihapihvit saumapuoli alaspäin.
Paista vielä uunin keskitasolla 15–20 minuuttia, kunnes jauhelihapihvit ja palsternakat ovat kypsiä ja kauniin värisiä.