Kotivinkki

Jauhelihapata

0
0

Jauhelihapata

Teksti Kotivinkki
Kuvat A-lehtien kuva-arkisto
Tulosta
Mainos

Ainekset

  • 400 gnauta-sikajauhelihaa
  • 1punasipuli
  • 2porkkanaa
  • 2kiinteämaltoista perunaa
  • 1 pieniparsakaali
  • 1 dlvettä
  • 1 prkkidneypapuja
  • suolaa
  • pippuria
  • persiljaa
  • maustekurkkuja

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

1. Kuori ja paloittele kasvikset. Valuta pavut.

2. Ruskista jauheliha paistokasarissa. Lisää sipuli ja kypsennä hetki.

3. Lisää porkkanat, perunat, parsakaalin varsiosat ja vesi. Kypsennä kannen alla noin viisi minuuttia.

4. Lisää parsakaalin kukinnot ja pavut. Kypsennä vielä noin viisi minuuttia.

5. Mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoa maustekurkkua padan seuraksi.
Vinkki: Voit maustaa pataa myös maustekurkkujen liemellä.

Vinkki!

Osta: sipuli, porkkanoita, perunoita, parsakaali, maustekurkkuja, jauhelihaa

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä