Maku

Jauhelihakepakot

40 min
LA
MA
3.75
0


 

Tulosta
Teksti Saara Törmä
Kuvat Mika Haaranen

Ainekset (15 kpl)

  • 1 kplsipulia
  • 1 rklrypsiöljyä
  • 500 gnaudan jauhelihaa (rasvaa 17 %)
  • 1 1/2 dlkaurahiutaleita
  • 2 kplmunaa
  • 2 kpltomaattia (paloiteltuna)
  • 1 tlpaprikajauhetta
  • 1/4 tlmaustepippuria

Tee näin

40 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN25 min

Kuori ja silppua sipuli ja kuullota pannulla öljyssä. Kumoa sipuli kulhoon tai monitoimikoneen sekoitusastiaan. Lisää loput aineet ja soseuta seos tasaiseksi massaksi.

Muotoile massasta kostutetuin käsin kepakoita leivinpaperoidulle pellille.

Paista jauhelihakepakoita 200-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia.

•Halutessasi lisää taikinaan 1/2 dl silputtua tuoretta korianteria.

•Käytä kiertoilmatoimintoa ja kypsennä jauhelihakepakot uunissa yhtä aikaa riisipadan kanssa.

•Valmiit jauhelihakepakot sopivat pakastettaviksi.

MITÄ PIDIT?
3.75