Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Jauheliha-kukkakaalivuoka

1 h 20 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 1 h 0 min

Tämä herkullinen jauhelihavuoka on astetta kevyempi kukkakaalin ansiosta. Loistavaa arkiruokaa nopean valmistuksen ansiosta.

Reseptin ainekset
6 annosta
800 g
kukkakaalia
400 g
naudan paistijauhelihaa
1 kpl
sipuli
2-3 kpl
valkosipulinkynttä
2 rkl
tomaattipyreetä
3 tl
timjamia
1 tl
oreganoa
1 tl
mustapippuria
1 1/2 tl
suolaa
400 g
tomaattimurskaa
100 g
juustoraastetta

Jauheliha-kukkakaalivuoka – ohje:

  1. Ruskista jauheliha pannulla ja lisää joukkoon kuutioitu sipuli. Kuullota hetki. Lisää hienonnettu valkosipuli ja tomaattipyree. Mausta timjamilla, oreganolla, mustapippurilla ja suolalla. Lisää lopuksi tomaattimurska ja anna hautua hetki.
  2. Viipaloi kukkakaali ohuiksi suikaleiksi ja nosta palat voideltuun uunivuokaan. Kaada päällä jauhelihakastike ja sekoita hieman. Paista 200 asteessa 30 minuuttia.
  3. Ota vuoka pois uunista. Sekoita ja lisää päälle juustoraaste. Paista vielä noin 30–45 min kunnes kukkakaali on kypsynyt.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt