Jauheliha-kukkakaalivuoka
1 h 20 min
{
Aktiivinen
20 minPassiivinen
1 h Tämä herkullinen jauhelihavuoka on astetta kevyempi kukkakaalin ansiosta. Loistavaa arkiruokaa nopean valmistuksen ansiosta.
3.9
Kuvat
Julkaistu 6.1.2017

Jauheliha-kukkakaalivuoka
Reseptin ainekset (6 annosta)
- 800 gkukkakaalia
- 400 gnaudan paistijauhelihaa
- 1 kplsipuli
- 2-3 kplvalkosipulinkynttä
- 2 rkltomaattipyreetä
- 3 tltimjamia
- 1 tloreganoa
- 1 tlmustapippuria
- 1 1/2 tlsuolaa
- 400 gtomaattimurskaa
- 100 gjuustoraastetta
Ruskista jauheliha pannulla ja lisää joukkoon kuutioitu sipuli. Kuullota hetki. Lisää hienonnettu valkosipuli ja tomaattipyree. Mausta timjamilla, oreganolla, mustapippurilla ja suolalla. Lisää lopuksi tomaattimurska ja anna hautua hetki.
Viipaloi kukkakaali ohuiksi suikaleiksi ja nosta palat voideltuun uunivuokaan. Kaada päällä jauhelihakastike ja sekoita hieman. Paista 200 asteessa 30 minuuttia.
Ota vuoka pois uunista. Sekoita ja lisää päälle juustoraaste. Paista vielä noin 30–45 min kunnes kukkakaali on kypsynyt.