


Jauheliha-kukkakaalivuoka
1 h 20 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 1 h 0 min
Tämä herkullinen jauhelihavuoka on astetta kevyempi kukkakaalin ansiosta. Loistavaa arkiruokaa nopean valmistuksen ansiosta.
Reseptin ainekset
6 annosta
800 g
kukkakaalia
400 g
naudan paistijauhelihaa
1 kpl
sipuli
2-3 kpl
valkosipulinkynttä
2 rkl
tomaattipyreetä
3 tl
timjamia
1 tl
oreganoa
1 tl
mustapippuria
1 1/2 tl
suolaa
400 g
tomaattimurskaa
100 g
juustoraastetta
Jauheliha-kukkakaalivuoka – ohje:
- Ruskista jauheliha pannulla ja lisää joukkoon kuutioitu sipuli. Kuullota hetki. Lisää hienonnettu valkosipuli ja tomaattipyree. Mausta timjamilla, oreganolla, mustapippurilla ja suolalla. Lisää lopuksi tomaattimurska ja anna hautua hetki.
- Viipaloi kukkakaali ohuiksi suikaleiksi ja nosta palat voideltuun uunivuokaan. Kaada päällä jauhelihakastike ja sekoita hieman. Paista 200 asteessa 30 minuuttia.
- Ota vuoka pois uunista. Sekoita ja lisää päälle juustoraaste. Paista vielä noin 30–45 min kunnes kukkakaali on kypsynyt.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat