Japanilaisittain marinoidut valkosipulit

45 min
3
0

Japanilaisittain marinoidut valkosipulit

GL
KA
LA
MA
MU
0
3
Teksti Sanna Kekäläinen
Kuvat Riikka Kantinkoski
Tulosta
Mainos

Ainekset (1 annosta)

  • 5 dlriisiviinietikkaa
  • 2 rklsokeria
  • 2 rklsuolaa
  • 1 rklsoijakastiketta
  • 6 kplkokonaista valkosipulia

Tee näin

45 min
{
AKTIIVINEN45 min
PASSIIVINEN

Kiehauta viinietikka ja sokeri kattilassa. Lisää suola ja soija. Jäähdytä.
Kuori valkosipulit, ja pane kynnet puhtaan purkin pohjalle.
Kaada päälle jäähtynyt liemi niin, että se peittää sipulit kokonaan.
Sulje tölkki tiiviillä kannella. Säilytä marinoidut valkosipulit viileässä ja pimeässä paikassa.
Käytä japanilaisittain marinoidut valkosipuleita salaateissa, alkupalapöydässä tai ruoanlaitossa.

MITÄ PIDIT?
3
Katso myös nämä