Kotivinkki

Japanilainen tonnikalasalaatti

0
0


 

Tulosta
Teksti Kotivinkki
Kuvat A-lehtien kuva-arkisto

Ainekset

  • 2 kplruukkua jääsalaattia
  • 12 kplretiisejä
  • 1 kplavokado
  • 5 cm:npala purjoa
  • 150 gtuoreita vihreitä papuja tai 1 pussi pakastepapuja
  • 1 prktonnikalaa öljyssä tai vedessä
  • 4 rklmajoneesia
  • 1 tlseesamiöljyä
  • ½ tltabascoa
  • 2 tlworcestershirenkastiketta
  • 1 rklketsuppia
  • 1 rklseesaminsiemeniä

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

1. Revi salaatti pediksi lautasille.

2. Lohko retiisit, siivuta avokado ja leikkaa purjon valkoinen osa suikaleiksi.

3. Ryöppää tuoreita papuja kiehuvassa vedessä neljän minuutin ajan. Pakastepavut voit käyttää sulatettuina sellaisenaan.

4. Sekoita kastike majoneesista, seesamiöljystä, tabascosta, worcestershirenkastikkeesta ja ketsupista.

5. Asettele tonnikala ja kasvikset salaattipedin päälle. Valuta päälle kastike tai tarjoile se erillisessä astiassa.

6. Koristele annokset seesaminsiemenillä

Osta: jääsalaattia, retiisejä, avocado, purjoa, papuja, tonnikalaa, seesamiöljyä, seesaminsiemeniä

MITÄ PIDIT?
0