5(1)
Japanilainen pyttipannu
Gluteeniton
Kasvis
Laktoositon
Maidoton
20 min
6.11.2010
 |
Maku
Reseptin ainekset
4 annosta
Peruspohja
1 1/2 dlvehnäjauhoja
2 dlvettä (tai dashi-lientä)
1 kplmunaa
1/4 kplkeräkaalia (silputtuna)
Kastike
8 rklsoijakastiketta
8 rklketsuppia
2 rklworcestershirenkastiketta
2 rklsokeria
1 1/2 dlkasvislientä
3 rklmaissitärkkelystä
Täyte
100 griisinuudeleita (keitettynä)
1 dlbambunversoja
50 gsiitakesieniä (paistettuina)

Pane kastikkeen kaikki ainekset kattilaan, kuumenna koko ajan sekoittaen ja anna kiehahtaa. Jäähdytä kastike. Valmista taikinapohja. Pane kulhoon vesi tai dashi-liemi, jauhot ja kananmuna ja sekoita taikina tasaiseksi. Lisää sekaan silputtu kaali. Kuumenna öljy pinnoitetulla paistinpannulla. Pane pannulle haluamasi täytteet. Paista raaka-aineiden mukaan, kunnes ne ovat lämmenneet ja kypsyneet. Nosta päälle kaali-taikinaseosta, niin että se peittää myös täytteen reunat. Laske lämpöä ja kypsennä hiljalleen noin 5 minuuttia. Käännä kakku ja kypsennä samaan tapaan vielä toiset 5 minuuttia. Kumoa okonomiyaki-kakku lautaselle ja tarjoa sen päällä kastiketta ja majoneesia.

Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
a-lehdet-logo