Jälkimarinoitu paahtopaisti

45 min
4.2
2

Jälkimarinoitu paahtopaisti

LA
MA
MU
2
4.2
Teksti Heikkilän tila
Kuvat Heikkilän tila
Tulosta
Mainos

Ainekset (10 annosta)

  • 1200 gnaudanpaistia (paahtopaistia kypsennettynä)

Marinari

  • 2 kplpunasipulia (viipaloituna)
  • 3 kplvalkosipulinkynttä (viipaloituna)
  • 1 dloliiviöljyä
  • 3 rklteryaki-kastiketta
  • 2 rklbalsamiviinietikkaa
  • 1 rklhunajaa
  • 1 rkltuoretta rosmariinia (silputtuna)
  • 1 tlmustapippuria
  • 1 tlsuolaa

Tee näin

45 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN30 min

Leikkaa 62-asteiseksi kypsennetty nauhdan paahtopaisti mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi.

Mittaa isoon kannelliseen kulhoon marinadin ainekset.

Nostele pahtopaistit kulhoon. Kääntele, jotta viipaleet maustuvat kauttaaltaan ja kaikki ainekset menevät sopivasti sekaisin.

Sulje kansi tiukasti, ravistele ja siirrä jääkaappiin marinoitumaan vähintään puoleksi tunniksi.

Tarjoa jälimarinoitua paahtopaistia vihreän salaatin kanssa.

MITÄ PIDIT?
4.2
Katso myös nämä