Jälkimarinoitu paahtopaisti
45 min
LA
MA
MU

Jälkimarinoitu paahtopaisti
Jälkimarinoitu paahtopaisti on täynnä makua! Pehmeäksi kypsennetty liha maustetaan tässä reseptissä aasialaisessa hengessä.
Ainekset (10 annosta)
- 1200 gnaudanpaistia (paahtopaistia kypsennettynä)
Marinari
- 2 kplpunasipulia (viipaloituna)
- 3 kplvalkosipulinkynttä (viipaloituna)
- 1 dloliiviöljyä
- 3 rklteriyaki-kastiketta
- 2 rklbalsamiviinietikkaa
- 1 rklhunajaa
- 1 rkltuoretta rosmariinia (silputtuna)
- 1 tlmustapippuria
- 1 tlsuolaa
Tee näin
45 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN30 min
Jälkimarinoitu paahtopaisti valmistuu näin:
Leikkaa 62-asteiseksi kypsennetty naudan paahtopaisti mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi.
Mittaa isoon kannelliseen kulhoon marinadin ainekset.
Nostele pahtopaistit kulhoon. Kääntele, jotta viipaleet maustuvat kauttaaltaan ja kaikki ainekset menevät sopivasti sekaisin.
Sulje kansi tiukasti, ravistele ja siirrä jääkaappiin marinoitumaan vähintään puoleksi tunniksi.
Tarjoa jälkimarinoitua paahtopaistia vihreän salaatin kanssa.
Vinkki!
Kurkkaa myös perinteisen paahtopaistin resepti!
Katso myös
MITÄ PIDIT?
4.17