Maku

Jälkimarinoitu paahtopaisti

45 min
LA
MA
MU
4.17
2

Jälkimarinoitu paahtopaisti on täynnä makua! Pehmeäksi kypsennetty liha maustetaan tässä reseptissä aasialaisessa hengessä.
Tulosta
Teksti Heikkilän tila
Kuvat Heikkilän tila

Ainekset (10 annosta)

  • 1200 gnaudanpaistia (paahtopaistia kypsennettynä)

Marinari

  • 2 kplpunasipulia (viipaloituna)
  • 3 kplvalkosipulinkynttä (viipaloituna)
  • 1 dloliiviöljyä
  • 3 rklteriyaki-kastiketta
  • 2 rklbalsamiviinietikkaa
  • 1 rklhunajaa
  • 1 rkltuoretta rosmariinia (silputtuna)
  • 1 tlmustapippuria
  • 1 tlsuolaa

Tee näin

45 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN30 min

Jälkimarinoitu paahtopaisti valmistuu näin:

Leikkaa 62-asteiseksi kypsennetty naudan paahtopaisti mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi.

Mittaa isoon kannelliseen kulhoon marinadin ainekset.

Nostele pahtopaistit kulhoon. Kääntele, jotta viipaleet maustuvat kauttaaltaan ja kaikki ainekset menevät sopivasti sekaisin.

Sulje kansi tiukasti, ravistele ja siirrä jääkaappiin marinoitumaan vähintään puoleksi tunniksi.

Tarjoa jälkimarinoitua paahtopaistia vihreän salaatin kanssa.

Vinkki!

Kurkkaa myös perinteisen paahtopaistin resepti!

MITÄ PIDIT?
4.17