Maku

Jääkellarin graavilohi

12 h 15 min
5
0

Jääkellarin graavilohi

GL
LA
MA
MU
0
5
Teksti Minna Nevalainen
Kuvat Sari Tammikari
Tulosta
Mainos

Ainekset (8 annosta)

  • 400 glohifileetä
  • 1 rklkatajanmarjoja
  • 1 1/2 rklmerisuolaa
  • 1/2 rklsokeria
  • 50 gtuoretta tilliä

Tee näin

12 h 15 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN12 h

Poista kalafileestä evät ja ylimääräinen rasva. Murskaa katajanmarjat ja sekoita niiden joukkoon suola ja sokeri.
Nosta lohifilee nahkapuoli alaspäin reunalliseen vuokaan. Hiero lohen pinta mausteseoksella. Asettele päälle tillinvarsia.
Anna fileen suolautua ja maustua tiiviisti peitettynä yön yli.
Poista mausteet fileestä veitsen avulla ja leikkaa se ohuiksi viipaleiksi fileerausveitsellä.

MITÄ PIDIT?
5
Katso myös nämä