Murskaa keksit. Sulata voi. Yhdistä pohjan ainekset tasaiseksi seokseksi. Vuoraa irtopohjavuoka (Ø 20-24 cm) leivinpaperilla ja painele keksiseos vuoan pohjalle.
Sekoita keskenään ranskankerma, sokeri ja keltuaiset. Murskaa jäätyneet vadelmat esimerkiksi painelemalla pakastepussia kaulimella. Lisää vadelmarouhe ranskankermaseokseen.
Vaahdota kerma ja lisää kinuskikastike joukkoon. Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Yhdistä kermavaahto kevyesti nostellen ranskankermaseokseen ja lopuksi myös valkuaisvaahto. Levitä täyte pohjan päälle kakkuvuokaan.
Anna vadelma-kinuskikakun jäätyä pakastimessa seuraavaan päivään.
Ota jäädytetty vadelma-kinuskikakku lämpenemään vähintään puoli tuntia ennen tarjoilua ja koristele vadelmilla.