Maku

Kalapuikot – parhaita itse tehtyinä

25 min
{
Aktiivinen
25 min
Passiivinen
Kalapuikot on helppo tehdä myös itse! Rapsakan paneroinnin sisältä paljastuu herkullisen mehevä kala. Nämä kalapuikot muodostuvat varmasti koko perheen arkiruokasuosikiksi!
3.8
3
Julkaistu: 12.10.2008


Ainekset (4 annosta)

Kalapuikot

  • 400 gseitiä (pakaste)
  • 1 dlvehnäjauhoja
  • 1 kplmunaa
  • 2 dlkorppujauhoja
  • 1 tlsitruunapippuria (suolaton)
  • 3 rklrypsiöljyä
Tulosta

Kalapuikot valmistuvat näin:

  1. Leikkaa kohmeinen seiti 12 viipaleeksi.
  2. Kaada yhdelle lautaselle vehnäjauhot, riko muna toiselle ja kaada kolmannelle korppujauhot. Sekoita sitruunapippuri korppujauhoihin.
  3. Kieritä kalapuikot ensin vehnäjauhoissa, kastele munassa ja leivitä lopuksi korppujauhoilla.
  4. Kuumenna rasva paistinpannussa ja paista kalapuikot joka puolelta kauniin kullanruskeiksi.

Vinkki!

Tarjoile kalapuikot itse tehdyn perunamuusin ja raikkaan salaatin kera.

3 kommenttia