Maku

Itämaiset lampaankyljykset – chilillä ja currylla viimeistelty mausteseos takaa, että näistä löytyy potkua!

15 min
{
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
Itämaiset lampaankyljykset maustetaan chilillä ja currylla. Herkulliset lampaankyljykset valmistuvat nopeasti ja helpommin kuin uskotkaan. Kokeile ja ihastu!
GL
LA
MA
MU
3.8
0
Julkaistu: 30.3.2008


Reseptin ainekset (4 annosta)

  • 2000 glampaankyljyksiä
  • 3 rklrypsiöljyä

Mausteseos

  • ½ dlmakeaa chilikastiketta
  • 3valkosipulinkynttä (puristettuna)
  • 2 tlcurrya
  • 1 tlgaram masalaa
Tulosta

Itämaiset lampaankyljykset valmistuvat näin:

  1. Ota lampaankyljykset huoneenlämpöön tuntia ennen paistamista. Kuivaa lihat talouspaperilla ja painele kyljykset kevyesti kämmensyrjällä.
  2. Sekoita mausteseoksen aineet keskenään ja sivele ohut kerros lampaankyljysten molemmin puolin.
  3. Pariloi kyljyksiä öljyssä pari minuuttia per puoli.
  4. Tarjoa kyljysten lisänä savuselleripyreetä ja aprikoosicouscousia.

Vinkki!

Etsitkö jotain perinteisempää? Kokeile näitä herkullisia lampaankyljyksiä!

Kommentoi »