Itämaiset lampaankyljykset – chilillä ja currylla viimeistelty mausteseos takaa, että näistä löytyy potkua!
15 min
{
Aktiivinen
15 minPassiivinen
Itämaiset lampaankyljykset maustetaan chilillä ja currylla. Herkulliset lampaankyljykset valmistuvat nopeasti ja helpommin kuin uskotkaan. Kokeile ja ihastu!
GL
LA
MA
MU
3.8
Teksti
Kuvat
Julkaistu: 30.3.2008

Itämaiset lampaankyljykset – chilillä ja currylla viimeistelty mausteseos takaa, että näistä löytyy potkua!
Reseptin ainekset (4 annosta)
- 2000 glampaankyljyksiä
- 3 rklrypsiöljyä
Mausteseos
- ½ dlmakeaa chilikastiketta
- 3valkosipulinkynttä (puristettuna)
- 2 tlcurrya
- 1 tlgaram masalaa
Itämaiset lampaankyljykset valmistuvat näin:
- Ota lampaankyljykset huoneenlämpöön tuntia ennen paistamista. Kuivaa lihat talouspaperilla ja painele kyljykset kevyesti kämmensyrjällä.
- Sekoita mausteseoksen aineet keskenään ja sivele ohut kerros lampaankyljysten molemmin puolin.
- Pariloi kyljyksiä öljyssä pari minuuttia per puoli.
- Tarjoa kyljysten lisänä savuselleripyreetä ja aprikoosicouscousia.
Vinkki!
Etsitkö jotain perinteisempää? Kokeile näitä herkullisia lampaankyljyksiä!

Sitruunaiset lampaankyljykset – raikas marinadi maustaa lihat herkullisiksi
Maku

Lampaankyljysrivi – juhlavan aterian supertähti
Kotivinkki

Lampaankyljykset grillissä – maukkaan lihan salaisuus on makeansuolainen maustekastike
Maku

Thaimaustetut lampaankyljykset – varma valinta kesän grillijuhliin
Maku

Lampaankyljykset – balsamicossa marinoidut herkkupalat tuovat ruokapöytään juhlan tuntua
Maku

Lampaankyljykset pannulla – nopeasti valmiit tarjottaviksi
Maku

Lampaanpaisti – suosikkiresepti, joka takaa paistin mehevyyden ja herkullisen maun
Maku

Pääsiäislammas – huolella marinoidussa viulussa on maku kohdallaan
Maku