Maku

Italialainen kanaliemi

25 min
GL
LA
MA
MU
0
0


 

Tulosta
Teksti Karoliina Kiviniemi

Ainekset (4 annosta)

  • 2 rkloliiviöljyä
  • 1 kplsipulia (silputtuna)
  • 10 dlvettä
  • 1/2 dltomaattipyreetä
  • 3 rklkanafondia
  • 1 rklbasilikaa
  • 1/2 tlrosmariinia
  • 1/2 tlmustapippuria

Tee näin

25 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN10 min

Kuumenna oliiviöljy kattilassa ja kuullota sipuli.

Mittaa vesi, tomaattipyree ja fondi kattilaan. Lisää yrtit ja rouhi päälle pippuria. Anna hautua 5–10 minuuttia. Tarkista kanaliemen maku.

Siivilöi italialainen kanaliemi termospulloon ja ota mukaan retkelle.

MITÄ PIDIT?
0