Maku

Isoäidin kurpitsapiirakka (Grandma’s pumpkin pie)

2 h
3.9
2

Isoäidin kurpitsapiirakka (Grandma’s pumpkin pie)

KA
2
3.9
Teksti Uura Hagberg
Kuvat Satu Nyström
Tulosta
Mainos

Ainekset (10 annosta)

  • 400 gmurotaikinaa (pakaste)

Täyte

  • 2 dlsokeria
  • 1 tlinkivääriä
  • 1 tlneilikkaa
  • 1/8 tlsuolaa
  • 2 kplmunaa
  • 425 gkurpitsaa (soseutettuna)
  • 3 1/2 dlkondensoitua maitoa (makeuttamatonta)

Tarjoiluun

  • 2 dlkuohukermaa

Tee näin

2 h
{
AKTIIVINEN30 min
PASSIIVINEN1 h 30 min

Sulata taikina pakkauksen ohjeen mukaan.
Taputtele taikina piirasvuoan (Ø 26–28 cm) pohjalle ja reunoille.
Esipaista pohjaa uunin alatasolla 200 asteessa noin 10 minuuttia.
Sekoita täytteen ainekset tasaiseksi seokseksi. Kaada kurpitsatäyte piirakkapohjan päälle.
Paista kurpitsapiirakkaa 175 asteessa noin 50 min.
Tarjoile isoäidin kurpitsapiirakka vaahdotetun kerman kanssa.
•Kurpisasosetta löydät isompien ruokakauppojen amerikkalaisten tuotteiden hyllyltä.
•Konsentroidun maidon voit korvata sekoittamalla maitojauheeseen 40 % ohjeen mukaisesta veden määrästä.

MITÄ PIDIT?
3.9
Katso myös nämä