Isoäidin kurpitsapiirakka (Grandma’s pumpkin pie) – amerikkalainen suosikki
2 h
{
Aktiivinen
30 minPassiivinen
1 h 30 minIsoäidin kurpitsapiirakan reseptillä teet helpon ja herkullisen kurpitsapiirakan. Kurkkaa resepti!
KA
4
Teksti
Kuvat
Julkaistu: 15.12.2010

Isoäidin kurpitsapiirakka (Grandma’s pumpkin pie) – amerikkalainen suosikki
Ainekset (10 annosta)
- 400 gmurotaikinaa (pakaste)
Täyte
- 2 dlsokeria
- 1 tlinkivääriä
- 1 tlneilikkaa
- ripaussuolaa
- 2munaa
- 425 gkurpitsaa (soseutettuna)
- 3 ½ dlkondensoitua maitoa (makeuttamatonta)
Tarjoiluun
- 2 dlkuohukermaa
Isoäidin kurpitsapiirakka valmistuu näin:
- Sulata taikina pakkauksen ohjeen mukaan.
- Taputtele taikina piirasvuoan (Ø 26–28 cm) pohjalle ja reunoille.
- Esipaista pohjaa uunin alatasolla 200 asteessa noin 10 minuuttia.
- Sekoita täytteen ainekset tasaiseksi seokseksi. Kaada kurpitsatäyte piirakkapohjan päälle.
- Paista kurpitsapiirakkaa 175 asteessa noin 50 min.
- Tarjoa isoäidin kurpitsapiirakka vaahdotetun kerman kanssa.
Vinkki!
Katso myös sivustomme suosituimman kurpitsapiirakan ohje, joka vie taatusti jalat alta!
Katso myös
MITÄ PIDIT?
3.95