Maku

Isoäidin iltapalaleivät ja yömyssy

15 min
0
0

Isoäidin iltapalaleivät ja yömyssy

Iltapalaleivät ja yömyssy isoäitini tapaan. Ruokamuistot ovat aarre, jota pitää vaalia.
Teksti Keittiössä, kotona ja puutarhassa
Kuvat Keittiössä, kotona ja puutarhassa
Tulosta
Mainos

Ainekset (2 annosta)

Iltapalaleivät

  • 4 kplleveitä hapankorppuja
  • 1 kplblå castello juustoa
  • frisee tai lehtisalaattia
  • 50 gsuolalihaa
  • kurkkua
  • suolaa ja mustapippuria

Yömyssy

  • jäitä
  • giniä (8 cl)
  • Schweppes Bitter Lemon (1 tölkki)

Tee näin

15 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN

Leivitä hapankorpuille blå castelloa. Huuhtele salaatti ja kuivaa hyvin. Laita salaatinlehtiä hapankorpuille. Lisää seuraavaksi suolaliha viipaleet. Viipaloi kurkkua ja laita suolalihan päälle. Mausta kurkut halutessasi suolalla ja pippurilla. Nauti heti.

Valmista yömyssy laittamalla jäitä korkeisiin laseihin. Mittaa 4 cl giniä yhteen lasiin. Kaada ½ tölkillistä bitteriä yhteen lasiin, sekoita pitkällä coctail lusikalla. Nauti leipien kera.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä