Isoäidin hölskypallot

2 h 45 min
0
0

Isoäidin hölskypallot

GL
KA
LA
MA
MU
0
0
Tämä salaatti antaa palloraudalle kyytiä! Meloni ja kurkku maistuvat vielä hauskemmalta pallomuodossa ja etikkaliemessä.
Teksti Saara Törmä
Kuvat Mika Haaranen
Tulosta
Mainos

Ainekset (25 annosta)

  • 2000 gavomaankurkkua
  • 2000 ghunajamelonia
  • 50 gtuoretta tilliä

Liemi

  • 2 dlsokeria
  • 2 dlväkiviinaetikkaa
  • 2 dlvettä
  • 2 tlsuolaa

Tee näin

2 h 45 min
{
AKTIIVINEN45 min
PASSIIVINEN2 h

Kiehauta liemen aineet. Koverra palloraudalla avomaankurkuista palloja. Poista melonista siemenet. Koverra melonista palloja.

Silppua tilli ja sekoita se liemeen. Kaada liemi kurkku- ja melonipallojen päälle ja anna niiden tekeytyä kylmässä muutaman tunnin ajan.
Tarjoa isoäidin hölsypallot noutopöydän salaattina.

•Silppua pallokurkujen loput vaikka tsatsikiin, kylmään keittoon tai kastikkeeseen. Melonin loput soseutat vaikka pirtelöksi.

•Jos haluat, voit leikata kurkut myös viipaleiksi. Silloin riittää, kun varaat kurkkua noin 1 kg.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä