Intialaiset punakaalipihvit – villin violetit herkkupalat tuovat väriä arkeen
15 min
{
Aktiivinen
15 minPassiivinen
Intialaiset punakaalipihvit maustetaan garam masalalla ja chilillä. Lusikoi värikkäiden pihvien seuraan mangolla terästettyä currykastiketta ja herkuttele!
KA
MU
4
Teksti
Kuvat
Julkaistu: 10.3.2020

Intialaiset punakaalipihvit – villin violetit herkkupalat tuovat väriä arkeen
Reseptin ainekset (9 kpl)
- 350 gkypsää perunaa (jauhoinen lajike)
- 400 gpunakaalia
- 1 dlruohosipulia hienonnettuna
- 1 rklmangochutneya
- 1vihreä chili
- 1 tljuustokuminaa
- 1 tlsuolaa
- 1 tlgaram masalaa
Paistamiseen
- rypsiöljyä
Mangokastike
- 1 prkkermaviiliä
- 2 rklmangochutneya
- 1 tlcurrya
- ½ tlsuolaa
Intialaiset punakaalipihvit valmistetaan näin:
- Hienonna perunat haarukalla. Joukkoon saa jäädä vähän isompiakin paloja.
- Raasta tai leikkaa kaali pieneksi silpuksi. Sekoita kaikki pihvien aineet kulhossa. Pyörittele massa pyöreiksi pihveiksi.
- Paista öljyssä pannulla keskilämmöllä noin 4 minuuttia per puoli. Kaali saa jäädä hiukan rapeaksi.
- Sekoita kastikkeen aineet. Tarjoa mangokastike pihvien kanssa.

Punakaalilaatikko pannulla – suosikkiruoan pikaversio valmistuu nopeasti vokaten
Maku

Kyssäkaaliraastepihvit
Maku

Kaalipihvit kreikkalaisittain
Maku

Papupihvit – rouheasta papusurvoksesta muotoillut kasvispihvit maistuvat koko perheelle
Maku

Hapankaalipihvit – tarjoa vatsaa hellivät kasvispihvit raikkaan omenakastikkeen kanssa
Maku

Juurespihvit
Maku

Punakaali-taatelisalaatti kuljettaa makumatkalle Lähi-itään – hunajalla maistetut sipulit ja ripaus sumakkia tuovat salaattiin viimeisen silauksen
Maku

Pekoni-perunasalaatti – lämmin herkku, joka vie kielen mennessään
Maku