Maku

Intialaiset lihavartaat

2 h 15 min
{
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
2 h
MU
GL
5
3
Julkaistu 6.7.2005


Reseptin ainekset (4 annosta)

  • 400 gnaudanfileetä
  • 1 kplkesäkurpitsaa
  • 1 kplpaprikaa

Marinadi

  • 1 dlruoanvalmistusjogurttia
  • 1/2 dlappelsiinitäysmehua
  • 2 rklsoijakastiketta
  • 1 rklinkivääriä (raastettuna)
  • 2 kplvalkosipulinkynttä
  • 1 1/2 rklgaram masalaa
  • 1 tlkorianterinsiemieniä
  • 1/2 tlkardemummaa
  • 2 gsahramia
Tulosta

Sekoita ensin marinadin aineet keskenään.

Puhdista fileepala ja leikkaa se varraskuutioiksi. Pane lihakuutiot tukevaan muovipussiin ja kaada marinadi päälle. Puristele pussia niin, että lihapalat ovat kokonaan marinadin peitossa. Anna maustua muutamasta tunnista kahteen vuorokauteen.

Pese kesäkurpitsa ja paprika. Puhdista paprika, leikkaa ja paloittele puolikkaat. Leikkaa kesäkurpitsasta juustohöylällä ohuita viipaleita pituussuunnassa.

Valuta marinadi lihapaloista ja työnnä palat grillivartaisiin niputettujen kesäkurpitsaviipaleiden ja paprikapalojen kanssa vuorotellen.

Grillaa vartaita keskilämpöisessä grillissä. Kääntele muutamia kertoja grillauksen aikana.

•Tarjoa lisäkkeenä kahden kaalin salaattia ja kurkkukastiketta.

3 kommenttia