Kuvat
Julkaistu 6.7.2005

Intialaiset lihavartaat
Reseptin ainekset (4 annosta)
- 400 gnaudanfileetä
- 1 kplkesäkurpitsaa
- 1 kplpaprikaa
Marinadi
- 1 dlruoanvalmistusjogurttia
- 1/2 dlappelsiinitäysmehua
- 2 rklsoijakastiketta
- 1 rklinkivääriä (raastettuna)
- 2 kplvalkosipulinkynttä
- 1 1/2 rklgaram masalaa
- 1 tlkorianterinsiemieniä
- 1/2 tlkardemummaa
- 2 gsahramia
Sekoita ensin marinadin aineet keskenään.
Puhdista fileepala ja leikkaa se varraskuutioiksi. Pane lihakuutiot tukevaan muovipussiin ja kaada marinadi päälle. Puristele pussia niin, että lihapalat ovat kokonaan marinadin peitossa. Anna maustua muutamasta tunnista kahteen vuorokauteen.
Pese kesäkurpitsa ja paprika. Puhdista paprika, leikkaa ja paloittele puolikkaat. Leikkaa kesäkurpitsasta juustohöylällä ohuita viipaleita pituussuunnassa.
Valuta marinadi lihapaloista ja työnnä palat grillivartaisiin niputettujen kesäkurpitsaviipaleiden ja paprikapalojen kanssa vuorotellen.
Grillaa vartaita keskilämpöisessä grillissä. Kääntele muutamia kertoja grillauksen aikana.
•Tarjoa lisäkkeenä kahden kaalin salaattia ja kurkkukastiketta.