Kuvat
Julkaistu 9.9.2010

Intialaiset kanavartaat
Reseptin ainekset (12 annosta)
- 1500 gbroilerin rintaleikkeitä
Marinadi
- 250 gkookosmaitoa
- 1 dlcurrytahnaa (Rajah Mild Curry Paste)
- 2 kplvalkosipulinkynttä (hienonnettuna)
- 3 rklfariinisokeria
- 1 kpllimettiä
- 1/2 dltuoretta korianteria (silputtuna)
Lisäksi
- 4 kpllimettiä
Leikkaa broilerinfileet reilun kokoisiksi paloiksi. Raasta pestyn limetin kuori ja purista mehu talteen. Sekoita kaikki marinadin ainekset kulhossa ja kääntele broilerit seokseen. Anna marinoitua peitettynä jääkaapissa vähintään 4 tuntia tai seuraavaan päivään. Pujota kanapalat vedessä liotettuihin varrastikkuihin vuorotellen limettiviipaleiden kanssa. Grillaa intialaiset kanavartaat kypsiksi miedolla lämmöllä.