Maku

Intialainen tandoorikana

25 min
4
0

Intialainen tandoorikana

MU
0
4
Intialainen tandoorikana on ihanan lämmittävä ja syntyy nopeasti! Jogurttikastikkessa haudutetut broileripalat saavat punaisen värinsä tandoorimausteesta ja paprikajauheesta.
Teksti Midi Vuorela
Kuvat Juha Juntto
Tulosta
Mainos

Ainekset (6 annosta)

  • 450 gmaustamattomia broilerinfileitä
  • 2 rklmausteseosta (tandoori masala)
  • 1 kplsipulia
  • 2 kplporkkanaa
  • 1 kplpaprikaa
  • 2 rklrypsiöljyä
  • 3/4 tlsuolaa
  • 1/2 tlmustapippuria
  • 2 dlruoanvalmistusjogurttia
  • 1 dlvettä
  • 100 gpinaattia

Tee näin

25 min
{
AKTIIVINEN10 min
PASSIIVINEN15 min

Intialainen tandoorikana valmistuu näin:

Paloittele broilerifileet ja pyörittele palat maustesekoituksessa. Kuori ja paloittele sipuli ja porkkanat. Halkaise pesty paprika, poista siemenet ja paloittele puolikkaat.

Kuumenna öljy pannussa ja ruskista broileri- ja sipulipalat. Lisää porkkanat, paprikat, mausteet, ruoanvalmistusjogurtti ja vesi. Hauduta noin 5 minuuttia.

Lisää huuhdotut pinaatinlehdet keittämisen loppuvaiheessa kevyesti sekoittaen.

Syö intialainen tandoorikana esimerkiksi riisin, jogurttikastikkeen ja öljyssä friteerattujen papadum-leipien kanssa.

Vinkki!

Papadum-leipä on ohut linssi- ja riisijauhoista sekä mausteista valmistettu, kuivattuna myytävä leipä. Se on parhaimmillaan friteerattuna.
MITÄ PIDIT?
4
Katso myös nämä