Maku

Intialainen sieni-perunacurry

25 min
{
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
10 min
GL
KA
LA
MA
MU
0
0
Julkaistu: 24.11.2009


Reseptin ainekset (5 annosta)

  • 700 gperunaa
  • 2 kplsipulia
  • 1 kplvalkosipulinkynttä
  • 1 rklvoita
  • 1 tlkurkumaa
  • 1 tlkardemummaa
  • 1 tlkanelia
  • 1 tlneilikkaa
  • 1 tljuustokuminaa
  • 1/2 tlmustapippuria
  • 1/4 tlcayennenpippuria
  • 5 dlvettä
  • 1 kplkasvisliemikuutiota
  • 1 tltuoretta inkivääriä (murskattuna)
  • 200 gtuoreita herkkusieniä
  • 200 gherneitä (pakaste)
Tulosta

Kuori ja kuutioi perunat. Kuori sipulit. Suikaloi sipulit ja hienonna valkosipuli.

Kuumenna paistokasarissa voi ja kiehauta mausteet siinä. Lisää kasariin sipulit, perunat, vesi, liemikuutio ja inkiväärimurska. Anna kiehua kannen alla 10 minuuttia.

Puhdista ja pilko sienet. Lisää sienet ja herneet kasariin, kun perunat ovat melkein kypsiä. Anna peruna-sienicurrryn kiehua muutama minuutti.

Syö intialainen peruna-sienicurry sellaisenaan tai basmatiriisin kanssa.

Kommentoi »