Kuvat
Julkaistu 24.11.2009

Intialainen sieni-perunacurry
Reseptin ainekset (5 annosta)
- 700 gperunaa
- 2 kplsipulia
- 1 kplvalkosipulinkynttä
- 1 rklvoita
- 1 tlkurkumaa
- 1 tlkardemummaa
- 1 tlkanelia
- 1 tlneilikkaa
- 1 tljuustokuminaa
- 1/2 tlmustapippuria
- 1/4 tlcayennenpippuria
- 5 dlvettä
- 1 kplkasvisliemikuutiota
- 1 tltuoretta inkivääriä (murskattuna)
- 200 gtuoreita herkkusieniä
- 200 gherneitä (pakaste)
Kuori ja kuutioi perunat. Kuori sipulit. Suikaloi sipulit ja hienonna valkosipuli.
Kuumenna paistokasarissa voi ja kiehauta mausteet siinä. Lisää kasariin sipulit, perunat, vesi, liemikuutio ja inkiväärimurska. Anna kiehua kannen alla 10 minuuttia.
Puhdista ja pilko sienet. Lisää sienet ja herneet kasariin, kun perunat ovat melkein kypsiä. Anna peruna-sienicurrryn kiehua muutama minuutti.
Syö intialainen peruna-sienicurry sellaisenaan tai basmatiriisin kanssa.