Maku

Intialainen kalkkunakeitto

30 min
{
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
MA
LA
0
0
Julkaistu: 24.4.2011


Reseptin ainekset (4 annosta)

  • 10 dlvettä
  • 2 rkllimettimehua
  • 3 tlcurrytahnaa
  • 1 tlinkivääriä (raastettuna)
  • 1 tlsuolaa
  • 1 kplsipulia
  • 600 gkalkkunan rintafileetä
  • 450 gwok-kasviksia (pakaste)
  • 4 dlkookosmaitoa
  • 100 gvehnänuudeleita
Tulosta

Kiehauta vesi kattilassa. Lisää mausteet ja hienonnettu sipuli. Anna kiehua muutama minuutti. Paista kalkkunapihvit pannulla kypsiksi. Jäähdytä ja leikkaa 4 pihviä suikaleiksi. Lisää keittoon lihasuikaleet, kasvikset, nuudelit ja kookosmaito. Kuumenna ja anna kiehua noin 5 minuuttia. Tarjoa intialaisen kalkkunakeiton kanssa vaaleaa leipää.

MAINOS - SISÄLTÖ JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN
Uusia ideoita kokkailuun! Tilaa inspiroivat ruokakirjat Meillä kotona -kaupoista
SISÄLTÖ JATKUU
Kommentoi »