Pese perunat hyvin. Keitä perunat kuorineen kypsiksi suolattomassa vedessä. Ota keitinvesi talteen.
Kuori perunat kuumina ja soseuta ne. Sekoita lämpimään soseeseen vehnäjauhot. Anna seoksen imeltyä 55–65-asteen lämmössä noin 4–5 tuntia. Tarkista maistamalla, että sose on makeutunut ennen kuin jatkat.
Lämmitä maito kiehuvaksi. Sekoita maito, suola ja rosmariini perunasoseeseen. Maista ja lisää siirappia, jos kaipaat lisää makeutta.
Voitele kaksi kahden litran vetoista uunivuokaa. Täytä vuoat löysällä massalla puolilleen, jotta laatikot eivät kuohu paiston aikana vuoasta uuniin. Jos massa ei ole riittävän löysää, lisää siihen tarvittaessa perunoiden keitinlientä.
Pane laatikoiden pinnalle voinokareita. Paista rosmariini-perunalaatikkoa 150-asteisen uunin keskitasolla kaksi tuntia.