Kotivinkki

Ihanat kookos-banaaniletut

1 h
{
Aktiivinen
30 min
Passiivinen
30 min
Nämä banaaniletut tuovat mieleen trooppisen loma-aamiaisen. Herkuttele niillä sunnuntaiaamuna tai pyöräytä letut sopivan tulisen aterian jälkiruoaksi.
4.9
0
Julkaistu: 4.1.2016


Ainekset (4 annosta)

  • 2banaania
  • 1 prk (400 g)kookosmaitoa
  • 2munaa
  • 2 dlvehnäjauhoja
  • 1 dlmantelijauhetta
  • 2 rklrypsiöljyä
  • 1/4 tlsuolaa

Paistaminen

  • 2 rklrypsiöljyä tai voita

Lisäksi

  • 2 rklhasselpähkinä-kaakaolevitettä (esim. Nutella)
  • 1 rkltomusokeria
Tulosta

1. Soseuta banaanit ja kookosmaito sauvasekoittimella tai tehosekoittimella tasaiseksi.

2. Lisää kananmunat, vehnäjauhot, mantelijauhe, rypsiöljy ja ripaus suolaa. Anna taikinan turvota 15–30 minuuttia.  

3. Paista ohuehkot letut rypsiöljyssä tai voissa.  

4. Voitele lettu suklaa-pähkinävoilla, rullaa ja viimeistele tomusokeripilvellä. Tarjoa banaaniletut sellaisenaan tai kermavaahdon, vaniljajäätelön ja hedelmäsalaatin kanssa.

Suosittelemme myös näitä!

Tee lettutaikina nokkakannuun, josta se on helppo annostella suoraan pannulle.

Kommentoi »