Kotivinkki

Ihanat kookos-banaaniletut

1 h
4.83
0

Nämä banaaniletut tuovat mieleen trooppisen loma-aamiaisen. Herkuttele niillä sunnuntaiaamuna tai pyöräytä letut sopivan tulisen aterian jälkiruoaksi.
Tulosta
Teksti Kaisa Torkkeli
Kuvat Sanna Peurakoski

Ainekset (4 annosta)

  • 2banaania
  • 1 prkkookosmaitoa (400 g)
  • 2kananmunaa
  • 2 dlvehnäjauhoja
  • 1 dlmantelijauhetta
  • 2 rklrypsiöljyä
  • ripaus suolaa

Paistamiseen

  • rypsiöljyä tai voita

Lisäksi

  • hasselpähkinä-kaakaolevitettä (esim. Nutella)
  • tomusokeria

Tee näin

1 h
{
AKTIIVINEN30 min
PASSIIVINEN30 min

1. Soseuta banaanit ja kookosmaito sauvasekoittimella tai tehosekoittimella tasaiseksi.

2. Lisää kananmunat, vehnäjauhot, mantelijauhe, rypsiöljy ja ripaus suolaa. Anna taikinan turvota 15–30 minuuttia.  

3. Paista ohuehkot letut rypsiöljyssä tai voissa.  

4. Voitele lettu suklaa-pähkinävoilla, rullaa ja viimeistele tomusokeripilvellä. Tarjoa banaaniletut sellaisenaan tai kermavaahdon, vaniljajäätelön ja hedelmäsalaatin kanssa.

Suosittelemme myös näitä!

Amerikkalaiset pannukakut ja omena-pähkinäpaistos

Puolalaiset pannukakut

Lettutaikina x 4

Rahkavohvelit

Tee lettutaikina nokkakannuun, josta se on helppo annostella suoraan pannulle.

MITÄ PIDIT?
4.83