Maku

Hunajapaahdetut kikherneet

30 min
0
0

Hunajapaahdetut kikherneet

Hunajapaahdetut ja kanelilla maustetut kikherneet ovat ihana ja terveellinen lisäke jäätelöjälkiruoalle.
Teksti Suusta suuhun
Kuvat Suusta suuhun
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 175 gesikeitettyjä kikherneitä
  • 1 rklöljyä
  • 2 tlhunajaa
  • ½–1 tlkanelia
  • ¼ tlmuskottipähkinää
  • hyppysellinen suolaa

Tarjoiluun

  • 4 dl(kookos)jäätelöä

Tee näin

30 min
{
AKTIIVINEN30 min
PASSIIVINEN

Laita uuni lämpenemään 220 °C.

Huuhtele ja valuta esikeitetyt kikherneet huolella. Kuivaa ne keittiöpyyhkeellä.

Levitä kikherneet tasaisesti leivinpaperille ja kaada niiden päälle oliiviöljy sekä hunaja.

Pyörittele herneet marinadissa tasaisesti.

Ripottele pinnalle vielä hieman kanelia, muskottipähkinää ja hyppysellinen suolaa.

Paahda uunissa 30 minuutin ajan.

Anna jäähtyä hetken ajan ennen tarjoilua.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä