Hunajakantarellit

30 min
0
0

Hunajakantarellit

GL
KA
MU
0
0
Teksti Minna Nevalainen
Kuvat Riikka Kantinkoski
Tulosta
Mainos

Ainekset (10 annosta)

  • 5 dlkantarelleja
  • 1 kplsipulia
  • 1 rkljuoksevaa margariinia (rasvaa 80 %)
  • 1 rklviinietikkaa
  • 1 rklhunajaa
  • 1/2 tlsuolaa
  • 6 dlhillosipuleita
  • 2 rkllehtipersiljaa (silputtuna)

Tee näin

30 min
{
AKTIIVINEN10 min
PASSIIVINEN20 min

Perkaa sienet ja leikkaa ne tarvittaessa pienemmiksi. Hienonna sipuli.
Hauduta sieniä pannulla, kunnes kaikki neste on haihtunut. Lisää voi ja sipulisilppu ja anna hautua 5–10 minuuttia.
Mausta sienet etikalla, hunajalla, suolalla, hillosipuleilla ja persiljasilpulla.
Tarjoa grahamvohveleiden ja munajuuston kanssa.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä