Maku

Hunajainen sinappilohi ja savoijinkaalisalaatti

30 min
0
0

Sipaise lohen pintaan hunajasinappinen huntu, ja paista se uunissa meheväksi. Lisää savoijinkaalisalaatin sekaan myös aavistus hunajaa lohen makupariksi. Todella nopea ja herkullinen kiireisen illan ruoka!
Tulosta
Kuvat Tiina Garvey

Ainekset (4 annosta)

Lohi

  • 4 kpllohifileetä (á 150 g)
  • 2 rkljuoksevaa hunajaa
  • 2 rkldijoninsinappia
  • 1/2 kplsitruunan mehu
  • suolaa ja pippuria

Kaalisalaatti

  • 1 kplkurttu- eli savoijinkaalia (pieni)
  • 2 rklriisiviinietikkaa
  • 1 tljuoksevaa hunajaa

Tee näin

30 min
{
AKTIIVINEN10 min
PASSIIVINEN20 min
MITÄ PIDIT?
0