4(1)
Hunajainen Manchego-juusto
Gluteeniton
Kasvis
Munaton
24 h 10 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 24 h
31.12.2006
 |
Maku
Reseptin ainekset
1 annosta
250 kplkermajuustoa (manchego)
Marinadi
3/4 dlhunajaa
3/4 dlkonjakkia (brandy)
1 tlanista
Koristeeksi
3 kpltähtianista

Leikkaa juusto suupaloiksi kannelliseen purkkiin. Sekoita marinadin ainekset keskenään ja kaada juustopaloille. Sulje kansi, hölskytä ja anna manchego-juustojen hunajamarinoitua jääkaapissa ainakin vuorokauden.

Tarjoa hunajaiset manchego-juustopalat sellaisenaan tai tapaspöydän osana esimerkiksi paahdettujen maalaisleipäviipaleiden ja oliivien kera.

Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
a-lehdet-logo