Maku

Hunajainen Manchego-juusto

24 h 10 min
4
0

Hunajainen Manchego-juusto

GL
KA
MU
0
4
Teksti Helena Saine-Laitinen
Kuvat Martti Leppä
Tulosta
Mainos

Ainekset (1 annosta)

  • 250 kplkermajuustoa (manchego)

Marinadi

  • 3/4 dlhunajaa
  • 3/4 dlkonjakkia (brandy)
  • 1 tlanista

Koristeeksi

  • 3 kpltähtianista

Tee näin

24 h 10 min
{
AKTIIVINEN10 min
PASSIIVINEN24 h

Leikkaa juusto suupaloiksi kannelliseen purkkiin. Sekoita marinadin ainekset keskenään ja kaada juustopaloille. Sulje kansi, hölskytä ja anna manchego-juustojen hunajamarinoitua jääkaapissa ainakin vuorokauden.

Tarjoa hunajaiset manchego-juustopalat sellaisenaan tai tapaspöydän osana esimerkiksi paahdettujen maalaisleipäviipaleiden ja oliivien kera.

MITÄ PIDIT?
4
Katso myös nämä