Hunajainen juustosalaatti

24 h 15 min
0
0

Hunajainen juustosalaatti

GL
0
0
Teksti Emilia Kolari
Kuvat Tuomas Kolehmainen
Tulosta
Mainos

Ainekset (8 annosta)

  • 500 gkotijuustoa
  • 1 dlhunajaa
  • 3/4 dlrypsiöljyä
  • 2 rklvalkoviinietikkaa

Salaattipeti

  • 1 kpljääsalaattia ruukussa
  • 1 kpltammenlehtisalaattia ruukussa
  • 1 kplpunasipulia
  • 1/2 kplkurkkua

Tee näin

24 h 15 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN24 h

Valuta juustot ja pane ne esimerkiksi kannelliseen kulhoon tai rasiaan. Sekoita hunaja, öljy ja etikka ja kaada juustojen päälle. Anna maustua jääkaapissa seuraavaan päivään. Käännä juustoja kerran maustumisen aikana.

Revi salaateista peti lautasille. Leikkaa punasipuli hyvin ohuiksi renkaiksi ja viipaloi kurkku. Pane salaatinlehtien päälle sipulirenkaita, kurkkuviipaleita ja hunajajuustolohkoja. Siivilöi juuston marinointiliemi ja kaada salaatin kastikkeeksi.
Tarjoa hunajainen juustosalaatti pakkaspäivän pataruoan kera.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä