Maku

Hummus aurinkokuivatuista tomaateista

15 min
{
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
Hummus saa makean maun aurinkokuivatuista tomaateista.
GL
MA
MU
VE
4.8
0
Julkaistu: 14.8.2017


Reseptin ainekset (10 annosta)

  • 580 gkikherneitä (2 purkillista à 290 g)
  • 1 kplvalkosipulinkynsi
  • 120 gaurinkokuivattuja tomaatteja (1 purkillinen, öljyssä)
  • 2 rklsitruunamehua
  • 1/2 tlsavupaprikajauhetta
  • 1/2 tlsuolaa (halutessasi)

Pinnalle

  • 1 rkloliiviöljyä
Tulosta

Valuta ja huuhtele kikherneet.

Kuori ja silppua valkosipulinkynsi.

Valuta tomaatit ja ota öljy talteen.

Mittaa kaikki hummuksen ainekset kulhoon ja soseuta tahnaksi sauvasekoittimella tai monitoimikoneessa. Jos tahna on liian paksua, lisää tomaattien öljyä. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.

Lusikoi tahna astiaan ja valuta pinnalle oliiviöljyä.

Kommentoi »