Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Sydän täyttä toffeeta

Hopeatoffee-suklaakeksit − mehevän tahmeiden keksien sisältä paljastuu pehmeä lakritsitoffeesydän

25 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 15 min

Hopeatoffeella täytetyt suklaakeksit ovat superhelppoja valmistaa. Nämä herkut katoavat hetkessä viimeistä murua myöten.

Reseptin ainekset
15 kpl
100 g
tummaa suklaata
8
lakritsitoffee-makeista (esim. Hopeatoffee)
115 g
voita
1 dl
fariinisokeria
¾ dl
sokeria
½ tl
vaniljasokeria
1
muna
2½ dl
vehnäjauhoja
¾ dl
tummaa kaakaojauhetta
½ tl
ruokasoodaa

Hopeatoffee-suklaakeksit − ohje:

  1. Rouhi suklaa ja puolita lakritsitoffeet.
  2. Vatkaa huoneenlämpöinen voi ja sokerit sekaisin. Lisää muna ja vaahdota kuohkeaksi, vaaleaksi vaahdoksi.
  3. Sekoita kuivat aineet toisessa kulhossa hyvin sekaisin. Lisää ne vaahtoon ja sekoita nopeasti joukkoon. Älä kuitenkaan sekoita taikinaa liikaa, jotta kekseistä ei tule sitkeitä.
  4. Kääntele suklaarouhe nuolijalla taikinaan.
  5. Pyörittele taikinasta pingispallon kokoisia palloja. Piilota sisään puolikas toffee ja nosta pellille. Paina keksipalloja vähän litteämmiksi. Jos taikina on kovin pehmeää, nosta keksipallot vielä 15 minuutiksi jääkaappiin jähmettymään ennen paistamista.
  6. Paista keksejä 190 asteessa 9−11 minuuttia. Anna keksien jäähtyä ritilällä.

Vinkki!

Jos lakritsitoffee tulee paistettaessa pohjasta läpi, voit antaa keksien jäähtyä väärinpäin, jolloin toffee pysyy keksien sisällä.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt