Maku

Hirvikäristyksellä täytetyt letut

1 h
0
0


 

Tulosta
Teksti Hannele Pokka
Kuvat Ari-Pekka Auvinen

Ainekset (8 annosta)

  • 16 kplohukaisia

Paistamiseen

  • 2 dlmargariinia (rasvaa 60 %)

Hirvikärsitys

  • 1000 ghirvenlihaa
  • 2 rklvoita
  • 1 kplsipulia (silputtuna)
  • 1/2 tlsuolaa
  • 1/2 tlmustapippuria
  • 1/2 tlvalkopippuria
  • 1/2 tlvalkosipulijauhetta
  • 1/2 tlvalkosipulijauhetta

Tee näin

1 h
{
AKTIIVINEN1 h
PASSIIVINEN

Leikkaa jäinen liha vuolemalla ohuen ohuiksi viipaleiksi. Ruskista liha voissa kuumassa padassa. Lisää joukkoon mausteet ja tilkka vettä. Anna hautua noin puolisen tuntia.

Täytä  räiskäleet käristyksellä ja tarjoa kuumina.

MITÄ PIDIT?
0