Maku

Hirvi-olutkäristys

1 h 20 min
4.2
0

Hirvi-olutkäristys

MU
0
4.2
Teksti Emilia Kolari
Kuvat Anna Huovinen
Tulosta
Mainos

Ainekset (6 annosta)

  • 700 ghirvenlihaa
  • 1 kplsipulia
  • 2 rklvoita
  • 1 dlvettä
  • 3 dlkeskiolutta
  • 1 tlkatajanmarjoja
  • 1 tlsuolaa
  • 1 tltimjamia
  • 1/2 tlmustapippuria

Tee näin

1 h 20 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN1 h

Vuole kohmeinen liha mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi. Hienonna sipuli. Ruskista viipaleet voissa pannulla pienissä erissä, ja kumoa lihat pataan. Kuullota sipuli lihojen joukossa. Huuhdo pannu paistokertojen välillä vesitilkalla ja kaada pataan.
Lisää olut ja mausteet. Hauduta hirvi-olutkäristystä miedolla lämmöllä kannen alla noin tunti. Tarkista hirvikäristyksen maku.
Tarjoa hirvi-olutkärsitystä perunasoseen ja puolukkasurvoksen kanssa.

MITÄ PIDIT?
4.2
Katso myös nämä