Maku

Hillotut kantarellit

12 h 10 min
5
0

Hillotut kantarellit

GL
KA
LA
MA
MU
0
5
Teksti Marja Samuli
Kuvat Mika Haaranen
Tulosta
Mainos

Ainekset (1 annosta)

  • 10 dlkantarelleja
  • 4 kplsalottisipulia

Mausteliemi

  • 1 1/2 dlvettä
  • 1 dlsokeria
  • 1/2 dlväkiviinaetikkaa
  • 3 kpllaakerinlehteä
  • 1 tlmaustepippuria (kokonaisia)
  • 1 kplvalkosipulinkynttä
  • 1/2 tlsuolaa
  • 1/2 tlmustapippuria

Tee näin

12 h 10 min
{
AKTIIVINEN10 min
PASSIIVINEN12 h

Puhdista sienet. Kuori ja lohko sipulit.
Pane kattilaan liemen ainekset ja kiehauta liemi. Kaada kuuma liemi puhtaaseen astiaan siivilän läpi sienien ja sipulien päälle.
Jäähdytä ja pane viileään. Anna maustua yön yli. Valuta ennen tarjoilua ja mausta suolalla ja pippurilla.
Tarjoa hillottujen sienien kanssa esimerkiksi maksapateeta ja mausteista tummaa leipää.

MITÄ PIDIT?
5
Katso myös nämä