Maku

Hillotut kantarellit

12 h 10 min
{
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
12 h
GL
KA
LA
MA
MU
5
0
Julkaistu: 9.11.2010


Ainekset (1 annosta)

  • 10 dlkantarelleja
  • 4 kplsalottisipulia

Mausteliemi

  • 1 1/2 dlvettä
  • 1 dlsokeria
  • 1/2 dlväkiviinaetikkaa
  • 3 kpllaakerinlehteä
  • 1 tlmaustepippuria (kokonaisia)
  • 1 kplvalkosipulinkynttä
  • 1/2 tlsuolaa
  • 1/2 tlmustapippuria
Tulosta

Puhdista sienet. Kuori ja lohko sipulit. Pane kattilaan liemen ainekset ja kiehauta liemi. Kaada kuuma liemi puhtaaseen astiaan siivilän läpi sienien ja sipulien päälle. Jäähdytä ja pane viileään. Anna maustua yön yli. Valuta ennen tarjoilua ja mausta suolalla ja pippurilla. Tarjoa hillottujen sienien kanssa esimerkiksi maksapateeta ja mausteista tummaa leipää.

Kommentoi »