5(1)
Hiillostetut herkkutatit – trendikäs alkupala syntyy parista pikkutatista
Gluteeniton
Munaton
15 min
Mausta tatit sherryllä ja hiillosta kaasupolttimella tai nopeasti kuumassa grillissä. Tarjoa burratajuuston ja tilliöljyn kanssa.
Julkaistu 8.9.2023
Maku
Reseptin ainekset
4 annosta
2–3 pientä (250–300 g)herkkutattia
2 rklsherryä
½ tlsormisuolaa
¼ tlmustapippuria
2 (125/275 g)burratajuustoa
Tilliöljy
1valkosipulinkynsi
1 rkutilliä
1 dloliiviöljyä
1 rklpinjansiemeniä
½ tlsuolaa
¼ tlmustapippuria

Hiillostetut herkkutatit – ohje:

  1. Tee tilliöljy. Kuori ja viipaloi valkosipuli. Ota hieman tilliä sivuun koristelua varten. Soseuta kaikki ainekset sauvasekoittimella.
  2. Puhdista tatit. Viipaloi tatit 0,5 cm paksuisiksi viipaleiksi lautasille tai tarjoiluvadille. Valuta päälle sherryä. Hiillosta tatit kaasupolttimella. Ripottele pinnalle suolaa ja pippuria.
  3. Valuta burratat ja asettele tattien kylkeen. Valuta juuston päälle tilliöljyä.

Vinkki!

Voit myös hiillostaa viipaloidut herkkutatit nopeasti kuumassa grillissä.

Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.