0(0)
Hernehummusleivät
Maidoton
Munaton
Vegaaninen
15 min
Tahini tekee hernetahnasta maukkaan hummuksen. Wasabin puraisema vegaaninen hernetahna tarjotaan rapeiksi paahdettujen leipien kera.
13.7.2017
 |
Maku
Reseptin ainekset
4 annosta
200 gherneitä (pakaste)
2 rkltahinia
1 tlwasabitahnaa
1/4 tlsuolaa
1/4 tlmustapippuria (rouhittuna)
2–3 kplretiisiä (ohuina viipaleina)
versosalaattia (1 rasia, Mimis)
Lisäksi
vaaleaa leipää (8 viipaletta)
2 rkloliiviöljyä

Sulata herneet ja valuta ne tarvittaessa siivilässä. Kumoa herneet korkeareunaiseen kulhoon ja soseuta sauvasekoittimella tahnaksi.

Mausta tahinilla, wasabilla, suolalla ja pippurilla. Tarkista maku.

Leikkaa leipä ohuiksi viipaleiksi. Lado ne leivinpaperille uunipellille. Pirskottele leiville öljyä ja paahda 175-asteisen uunin keskitasolla 10 minuuttia, kauniin värisiksi ja rapeiksi.

Levitä leiville hernetahnaa. Koristele ohuilla retiisiviipaleilla ja versosalaatilla.

Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.