Kotivinkki

Herkuttelijan juustolautanen

0
0

Herkuttelijan juustolautanen

Teksti Kotivinkki
Kuvat A-lehtien kuva-arkisto
Tulosta
Mainos

Ainekset

  • 200 gmustaleimajuustoa
  • 150 gvuohenvalkohomejuustoa
  • 100 gleipäjuustoa
  • 100 gsinihomejuustoa
  • ¼cantaloupemelonia
  • ½galaiamelonia
  • 3passionhedelmää

Koristeluun:

  • mintun lehtiä

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

1. Paloittele juustot haarukkapaloiksi. Anna niiden olla huoneenlämmössä tunti ennen tarjoilua, jotta juustojen aromit pääsevät oikeuksiinsa.

2. Paloittele melonit ja puolita passionhedelmät.

3. Asettele ainekset tarjoiluvadille ja koristele mintunlehdillä.

Vinkki!

Vinkki: Nauti juustolautasen kanssa Keskitäyteläinen, kypsän hedelmäinen Paxis-punaviini 8,41 e, Alko 476557.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä