1. Laita korppujauhot nesteeseen turpoamaan.
2. Pese kasvikset ja kuori juurekset. Raasta ne raastimen pienimmällä terällä. Monitoimikoneen raastin on tässä erinomainen apuväline. Hieno raaste on helpompi ja nopeampi kypsentää kuin karkea. Jos käytät sipulia, hienonna se veitsellä, älä raasta.
3. Yhdistä raaste, korppujauho-nesteseos, kananmunat, suola ja muut mausteet. Sekoita hyvin.
4. Kuumenna öljy pinnoitetussa paistinpannussa. Muotoile massasta noin 1 ½ cm paksuja pihvejä käsin tai suoraan paistinpannulle. Paista miedolla lämmöllä (1–9-asteikolla 5–6 tai 1–6-asteikolla 3–4) molemmin puolin noin 5 minuuttia. Pihvit voi kypsentää myös uunissa 225 asteessa noin 15 minuuttia.
5. Tarjoa pihvit perunasoseen, keitettyjen perunoiden, leivän, salaatin, riisin tai ohran kanssa. Kastikkeeksi sopivat kermaviili- ja jogurttikastike sekä majoneesi.