Maku

Keltainen siskonmakkarakeitto – koko perheen arkiruokasuosikki maustetaan currylla

20 min
{
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
Keltainen siskonmakkarakeitto saa uutta makua ja kauniin värin currysta. Siskonmakkarakeitto on klassikko, joka ei petä koskaan – kokeile sinäkin!
GL
MA
MU
3.7
0


Ainekset (4 annosta)

Keltainen siskonmakkarakeitto

  • 2 rklrypsiöljyä
  • 1 pkt (500 g)siskonmakkaroita
  • 2 tlcurrya
  • 1 lvettä
  • 1 rklkasvisfondia
  • 2 ps (à 250 g)kasvissuikaleita (pakaste)
  • 1laakerinlehti
  • ½ tlsuolaa
  • ½ tlmustapippuria

Viimeistely

  • 1 dlpersiljaa hienonnettuna
Tulosta

Keltainen siskonmakkarakeitto valmistuu näin:

  1. Kuumenna öljy pinnoitetussa kattilassa.
  2. Purista siskonmakkarat kuoresta pieninä palleroina kattilaan ja ruskista pallerot kevyesti koko ajan käännellen.
  3. Lisää curry ja kääntele makkaroita vielä hetki. Lisää vesi ja fondi. Kun vesi kiehuu, lisää kasvissuikaleet ja mausteet.
  4. Keitä 10–15 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä.
  5. Viimeistele keitto persiljalla.
MITÄ PIDIT?
3.67
Kommentoi »