Maku

Keltainen siskonmakkarakeitto – koko perheen arkiruokasuosikki maustetaan currylla

20 min
GL
MA
MU
3.67
0

Keltainen siskonmakkarakeitto saa uutta makua ja kauniin värin currysta. Siskonmakkarakeitto on klassikko, joka ei petä koskaan – kokeile sinäkin!
Tulosta
Kuvat Pia Inberg

Ainekset (4 annosta)

Keltainen siskonmakkarakeitto

  • 2 rklrypsiöljyä
  • 1 pkt (500 g)siskonmakkaroita
  • 2 tlcurrya
  • 1 lvettä
  • 1 rklkasvisfondia
  • 2 ps (à 250 g)kasvissuikaleita (pakaste)
  • 1laakerinlehti
  • ½ tlsuolaa
  • ½ tlmustapippuria

Viimeistely

  • 1 dlpersiljaa hienonnettuna

Tee näin

20 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN

Keltainen siskonmakkarakeitto valmistuu näin:

  1. Kuumenna öljy pinnoitetussa kattilassa.
  2. Purista siskonmakkarat kuoresta pieninä palleroina kattilaan ja ruskista pallerot kevyesti koko ajan käännellen.
  3. Lisää curry ja kääntele makkaroita vielä hetki. Lisää vesi ja fondi. Kun vesi kiehuu, lisää kasvissuikaleet ja mausteet.
  4. Keitä 10–15 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä.
  5. Viimeistele keitto persiljalla.
MITÄ PIDIT?
3.67