Kotivinkki

Herkullinen punajuurisalaatti

{
Aktiivinen
Passiivinen
2.67
0
Teksti Kotivinkki
Kuvat A-lehtien kuva-arkisto


Ainekset

  • 4punajuurta
  • 2 rklbalsamiviinietikkaa
  • 2 rklhunajaa
  • 1 tlsuolaa
  • 1oranssi paprika (muunkin väriset käyvät)
  • 200 gparsakaalia
  • 1 ruukkulollo rosso -salaattia
  • 50 gparmesaanijuustolastuja
Tulosta

1. Pese punajuuret ja keitä niitä vedessä noin 15 minuuttia.

2. Huuhdo parsakaali. Jaa se kukinnoiksi ja kypsennä punajuurien kanssa noin 5 minuuttia.

3. Kuori punajuuret ja lohko ne neljään osaan.

4. Kuumenna balsamiviinietikka pannulla. Lisää hunaja ja punajuuret joukkoon. Kääntele ja hauduta niitä noin 10 minuuttia. Lisää lopuksi parsakaalit ja kääntele niitä hetki pannulla.

5. Huuhdo paprika ja pilko se.

6. Huuhdo ja revi salaatti tarjoilukulhoon. Asettele paprikat, punajuuret ja parsakaalit sekä parmesaanilastut salaatille. Kaada pannulta loput liemet salaatille kastikkeeksi.

Osta: punajuuria, paprika, parsakaalia, salaattia, balsamicoa, hunajaa, parmesaanijuustoa

MITÄ PIDIT?
2.67
Kommentoi »