Kotivinkki

Herkullinen omena-puolukkahillo

2.5
0

Herkullinen omena-puolukkahillo

Teksti Jatta Heinlahti
Kuvat A-lehtien kuva-arkisto
Tulosta
Mainos

Ainekset

  • 500 gomenoita
  • 500 gpuolukoita
  • 330 ghillo-marmeladisokeria
  • 1kanelitanko
  • 1sitruunan mehu
  • 1vaniljatanko

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

1. Poista omenista siemenkodat omenaporalla. Kuori, halkaise ja paloittele omenat pikkupaloiksi.

2. Pane omenapalat, puolukat ja sokeri uuninkestävään vuokaan. Sekoita hyvin.

3. Halkaise vaniljatanko ja lusikoi sen siemensisus hillon joukkoon. Lisää seokseen sitruunan mehu ja kanelitanko.

4. Peitä hillovuoka foliolla ja paista uunin keskiritilätasolla 200 asteessa noin tunnin ajan.

5. Sekoita hilloa kerran kypsymisen puolivälissä.

6. Jäähdytä hillo ja poista kanelitanko. Purkita hillo ja säilytä jääkaapissa.
 

Vinkki!

Kokeile hilloa maksalaatikon, poronkäristyksen ja lihapullien kanssa. Puuron ja jogurtin päällä se on maukas aamun aloittaja.

MITÄ PIDIT?
2.5
Katso myös nämä