Herkkusuun rommiruukku

336 h 30 min
0
0

Herkkusuun rommiruukku

GL
KA
LA
MA
MU
0
0
Teksti Marita Joutjärvi
Kuvat Riikka Kantinkoski
Tulosta
Mainos

Ainekset (1 kpl)

  • 10 dlmustikoita
  • 5 dlvadelmia
  • 5 dlmustaherukoita
  • 5 dlsokeria
  • 4 dlrommia

Tee näin

336 h 30 min
{
AKTIIVINEN30 min
PASSIIVINEN336 h

Puhdista marjat. Lado ne kerroksittain sokerin kanssa puhtaaseen tölkkiin. Anna marjojen maustua viileässä yön yli.
Kaada päälle rommi, sulje tölkki tiiviisti ja säilytä jääkaapissa. Rommiruukku säilyy hyvin 3–4 kuukautta.
Tarjoa herkkusuun rommiruukkua esimerkiksi jälkiruokana jäätelön tai vaniljavaahdon kera.
Tölkki kannattaa kääntää joskus ylösalaisin, jotta kaikki marjat ja hedelmät pääsevät maustumaan rommissa kunnolla.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä