Helppo mansikka-raparperijuustokakku lasissa
1 h 15 min
{
Aktiivinen
15 minPassiivinen
1 h Helppotekoinen juustokakku lasissa omalla mansikka-raparperihillolla on jokaisen unelmaherkku. Pehmeän täyteläinen juustokakku keksimurujen ja hillon kera kelpaa tarkemmallekin kulinaristille
4.5
Teksti
Kuvat
Julkaistu: 7.8.2016

Helppo mansikka-raparperijuustokakku lasissa
Reseptin ainekset (7 annosta)
- 400 gphiladelphia tuorejuustoa
- 3 dlvispikermaa
- 7 kplDigestive-keksejä
- 50 gvalkosuklaata
- 1-2 rklsokeria
- 1 dlmansikka-raparperihilloa
Lisäksi
- Koristeluun kirsikoita, mustikoita tai mansikoita.
Vatkataan kerma vaahdoksi, lisätään joukkoon tuorejuusto sekä sulatettu ja jäähdytetty valkosuklaa. Lisätään sopiva määrä sokeria. Vatkataan seos sileäksi. Murustellaan Digestive-keksit leivinpaperin välissä ja jaetaan kuppeihin tai lasimaljoihin. Pursotetaan päälle täytettä ja kuorrutetaan mansikka-raparperihillolla. Koristellaan kirsikoilla. Laitetaan hetkeksi kylmään ja nautitaan kylmänä.