Maku

Helppo mansikka-raparperijuustokakku lasissa

1 h 15 min
4.5
0

Helppo mansikka-raparperijuustokakku lasissa

Helppotekoinen juustokakku lasissa omalla mansikka-raparperihillolla on jokaisen unelmaherkku. Pehmeän täyteläinen juustokakku keksimurujen ja hillon kera kelpaa tarkemmallekin kulinaristille
Teksti Tyrniä ja tyrskyjä
Kuvat Tyrniä ja tyrskyjä
Tulosta
Mainos

Ainekset (7 annosta)

  • 400 gphiladelphia tuorejuustoa
  • 3 dlvispikermaa
  • 7 kplDigestive-keksejä
  • 50 gvalkosuklaata
  • 1-2 rklsokeria
  • 1 dlmansikka-raparperihilloa

Lisäksi

  • Koristeluun kirsikoita, mustikoita tai mansikoita.

Tee näin

1 h 15 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN1 h

Vatkataan kerma vaahdoksi, lisätään joukkoon tuorejuusto sekä sulatettu ja jäähdytetty valkosuklaa. Lisätään sopiva määrä sokeria. Vatkataan seos sileäksi. Murustellaan Digestive-keksit leivinpaperin välissä ja jaetaan kuppeihin tai lasimaljoihin. Pursotetaan päälle täytettä ja kuorrutetaan mansikka-raparperihillolla. Koristellaan kirsikoilla. Laitetaan hetkeksi kylmään ja nautitaan kylmänä.

MITÄ PIDIT?
4.5
Katso myös nämä