Maku

Helppo kesäkurpitsapasta

{
Aktiivinen
Passiivinen
Tämän pastan ihanuus piilee kesäkurpitsanauhoissa ja pehmeässä vuohenjuustossa. Pasta-annos syntyy hetkessä ja saa aavistuksen potkua chilistä!
KA
2.9
0
Julkaistu: 11.8.2016


Reseptin ainekset (4 annosta)

  • 350 gpastaa
  • 1 kplkesäkurpitsa
  • 2 rkloliiviöljyä
  • 2 kplvalkosipulinkynsiä
  • 1/4 tlchilihiutaleita
  • 1/2 kplsitruuna (mehu)
  • 1 dllehtipersiljaa
  • 200 gpehmeää vuohenjuustoa
Tulosta

Laita pasta kiehumaan suolalla maustettuun veteen isoon kattilaan.

Leikkaa kesäkurpitsa pitkiksi ohuiksi siivuiksi juustohöylällä. Kuumenna oliiviöljy pannulla. Lisää pannulle kesäkurpitsanauhat, hienonnettu valkosipuli ja sitruunan mehu. Kääntele kesäkurpitsaa pannulla reilu 5 minuuttia.

Siivilöi pasta kun se on al dente. Sekoita keitetyn pastan joukkoon kattilassa pannulta kesäkurpitsa. Ripauta joukkoon chilihiutaleet ja hienonnettu persilja. Murenna mukaan pehmeä vuohenjuusto. Sekoita ja tarjoile heti.

Kommentoi »