Helppo kesäkurpitsapasta
{
Aktiivinen
Passiivinen
Tämän pastan ihanuus piilee kesäkurpitsanauhoissa ja pehmeässä vuohenjuustossa. Pasta-annos syntyy hetkessä ja saa aavistuksen potkua chilistä!
2.9
Teksti
Kuvat
Julkaistu: 11.8.2016

Helppo kesäkurpitsapasta
Reseptin ainekset (4 annosta)
- 350 gpastaa
- 1 kplkesäkurpitsa
- 2 rkloliiviöljyä
- 2 kplvalkosipulinkynsiä
- 1/4 tlchilihiutaleita
- 1/2 kplsitruuna (mehu)
- 1 dllehtipersiljaa
- 200 gpehmeää vuohenjuustoa
Laita pasta kiehumaan suolalla maustettuun veteen isoon kattilaan.
Leikkaa kesäkurpitsa pitkiksi ohuiksi siivuiksi juustohöylällä. Kuumenna oliiviöljy pannulla. Lisää pannulle kesäkurpitsanauhat, hienonnettu valkosipuli ja sitruunan mehu. Kääntele kesäkurpitsaa pannulla reilu 5 minuuttia.
Siivilöi pasta kun se on al dente. Sekoita keitetyn pastan joukkoon kattilassa pannulta kesäkurpitsa. Ripauta joukkoon chilihiutaleet ja hienonnettu persilja. Murenna mukaan pehmeä vuohenjuusto. Sekoita ja tarjoile heti.